Često se borimo sa viškom kilograma. Vreme je slava i ishrane koja nam ne odgovara i od koje se često nadimamo i od koje se gojimo. Kada naše telo ne razgradi masti i ugljene hidrate oni će se nataložiti i pretvoriti u višak kilograma. Zato je važno da pokrenemo metabolizam, limfni sistem i podstaknemo probavu.

Isprobajte ova 3 saveta za detoksikaciju i gubitak viška kilograma

1. Eliminišite toksine toplom vodom


Veoma dobra tehnika za čišćenje organizma je često pijuckanje vruće vode tokom dana. Na svakih 30 minuta pijuckajte vruću vodu u toku dana u koju možete dodati i limunovog soka i izrendati koren svežeg đumbira.

Na taj način se podstiče eliminacija toksina iz organizma, a metabolizam se ubrzava, a samim tim i višak masnih naslaga.

 

2. Stimulišite limfni sistem Vivaton masažom tela

Vivaton masaža se primenjuje na klinikama i u salonima širom sveta. Primenom Vivaton preparata i jedinstvenim tehnikama masaže stimulišemo limfni sistem, poboljšavamo cirkulaciju, čistimo telo od toksina, celulita i pomažemo u skidanju viška kilograma. U isto vreme snabdevamo telo hranljivim materijama i podmlađujemo organizam.

3. Jednom nedeljno praktikujte tečnu dijetu

Dovoljno je da jednom nedeljno jedete u toku dana samo supe, biljne čajeve, smutije, sokove. To će vam pomoći da podstaknete probavu i doneće osećaj lakoće.