Zdravlje kože zavisi od spoljašnjih ali i od unutrašnjih uticaja i stanja našeg organizma.

Kako smanjiti pojavu akni, crvenila, bora, hiperpigmentacije?

Kako delovati na kožu iznutra? Jednostavno. Unosom čajeva i vode, većim unosom neprskanog voća i povrća koji su bogati vitaminom A i C.

Na stanje i izgled kože spolja, možete delovati različitim prirodnim tretmanima i kozmetikom, a jedan od najefikasnijih je i Vivaton preparat koji u sebi sadrži 26 lekovitih biljaka koje čiste dubinski kožu, unose hranljive materije, zatežu je i čine je blistavom.

Limun

Limun pomaže jetri u izbacivanju toksina iz organizma jer je bogat vitaminom C koji je veoma važan za zdravlje kože. Preporuka je da svako jutro popijete čašu mlake vode sa pola isceđenog limuna. Promene ćete videti već nakon par dana. Na ovaj način radimo nešto dobro za kompletan organizam, čistimo se od toksina, čistimo kožu i smanjujemo bore.

Ananas

Ananas ima protivupalna svojstva i veoma efikasno uklanja toksine iz organizma i na taj način smanjuje infekcije u telu pa i na koži. Ananas je bogat vitaminom C i deluje na akne i bubuljice. Deluje i antibakterijski, sadrži vitamin A koji je snažan antioksidans i pomaže u borbi protiv starenja.

Kurkuma

Kurkuma čisti krv, podstiče cirkulaciju i ima snažna protivupalna svojstva. Odlična namirnica u rešavanju problema sa kožom, a možete je dodavati u razne napitke, supe, sokove, maske za lice.

Vivaton ekstrakt

Vivaton ekstrakt je nastao kombinacijom 26 lekovitih biljaka, ovaj magični ekstrakt u sebi sadrži čak 207 komponenti neophodnih za zdrav i pravilan rad organizma.

Ekstrakt Vivaton je jedini kozmetički preparat koji sadrži istu količinu biološki aktivnih materija,kao i krvna plazma. Primenom ovog ekstrakta preko kože se prenose prirodne i lekovite materije koje su u njemu rastvorene. Osnovni zadatak ekstrakta Vivaton  jeste da čisti ćelije, da popravi membrane i vrati im njihovu celovitost. Tako obnovljene ćelije vraćaju snagu i vitalnost celom organizmu koji je onda spreman da se suoči sa svim izazovima života.


Pored Rusije, ovaj biljni ekstrakt koristi se u brojnim zdravstvenim centrima i kozmetičkim salonima širom sveta a sada možete da ga isprobate i kod nas. Posebnim tehnikama masaže i ekstraktom čistimo kožu od toksina, celulita, zatežemo lice od bora i regenerišemo kompletan organizam.

Sa željom da izađemo u susret što većem broju ljudi koji žele da osete lekovitost i blagodeti ove terapije, obezbedili smo vam 20% popusta na paket od 6 Vivaton tretmana.

Zakazivanje tretmana i informacije na broj telefona:

064 5612732

Dobrodošli u Vivaton