Tmurni i hladni dani, male količine sunčeve svetlosti mogu nepovoljno da utiču na organizam. Zima zna da nas uspava i umori, zaboravljamo aktivnosti koje poboljšavaju zdravlje, dobar izgled i dobar osećaj iznutra.

Sada je pravo vreme da krenete sa promenama kako biste spremni dočekali toplije dane, bez umora.

1. Izbegavajte namirnice koje sadrže gluten, soju, alkohol

Iskoristite ovo vreme da iz ishrane izbacite namirnice koje vas nadimaju ili koje sadrže mnogo šećera. Sada je dobro vreme za čišćenje organizma.

2. Jedite organsku, neprskanu hranu

Nastojite da jedete neprskanu hranu. Kvalitetne namirnice pružaju vam veću nutritivnu vrednost i predah od pesticida.

Birajte raznoliko sveže voće i povrće koje će blagotvorno delovati na čišćenje vašeg organizma od toksina.

3.  Unosite zdrave masti

Zdrave masti se nalaze u kokosu, orasima, bademima, maslinama, avokadu, i upravo njihovom upotrebom delujete pozitivno na organizam. Masti daju energiju, koža i kosa su zdravi, a određeni vitamini i minerali se bolje apsorbuju.

4. Negujte se

Dobar način da otklonite toksine i ubrzate metabolizam je masaža. Masažom Vivaton biljnim ekstraktom i jedinstvenim tehnikama, na prirodan način postižete se kompletna regeneracija organizma, otklanja se celulit i višak kilograma, poboljšava se stanje kože i pozitivno utiče na mnoge druge zdravstvene probleme.

Ova masaža je jedinstvena po tome što utiče direktno na ćelije, obnavlja i hrani ih. Vivaton masaža predstavlja jedan od najefikasnijih načina eliminacije viška tečnosti iz organizma kao i prirodno regulisanje sistema organizma.

Više o Vivaton masaži celog tela, pogledajte ovde: http://vivaton.rs/terapeutska-masaza-tela-ekstraktom-vivaton/

5. Boravite u prirodi

Iskoristite lepo vreme kako biste vašem telu pružili dovoljne količine vitamina D i kiseonika.