Masaža je siguran put do zdravlja i života bez stresa

Masaža je jedna od najdelotvornijih metoda opuštanja i lečenja. Ona se sastoji od različitih tehnika koje se baziraju na pritiskanju, lupkanju, istezanju mišića i vezivnog tkiva različitim intenzitetom.

Istraživanja pokazuju da čak 90% bolesti nastaje zbog stresa. Ovo je odličan način da se oslobodite stresa jer masaža opušta i psihu i telo. Redovnom upotrebom masaže podstiče se dubok i kvalitetan san. Masaža posebno pomaže srčanim bolesnicima jer opušta, snižava krvni pritisak, poboljšava apetit i raspoloženje.

Masaža pozitivno deluje na zdravlje i raspoloženje, posebno ako se redovno primenjuje. Delotvorna je za sve uzraste. Posebno je dobra kod bolova u leđima, reume, stresa, nesanice, upale mišića, depresije, celulita, umora, oslabljenog imuniteta i srčanih bolesti..

 

7 razloga zašto je dobro ići na masažu

  • Masaža smanjuje stres i opušta mišiće

  • Poboljšava rad limfnog sistema i podstiče razmenu materija u organizmu

  • Otklanja glavobolju

  • Stimuliše i opušta nervni sistem

  • Pospešuje funkciju creva, ubrzava metabolizam i podstiče mršavljenje

  • Pospešuje tonus kože i izgled tena

  • Podstiče san i poboljšava raspoloženje

U našem holističkom studiju možete probati jedinstvene tretmane masaže tela, lica i glave prirodnim biljnim ekstraktima i različitim tehnikama masaže po metodi ruskog akademika Aleksandra M.Savjolov-Derjabina. Ekstrakt „Vivaton“ čini kombinacija 26 lekovitih biljaka i jedini je kozmetički preparat koji ima istu količinu biološki aktivnih materija kao i krvna plazma. Ovaj magični ekstrakt u sebi sadrži 207 komponenti koje obezbeđuju sve što je neophodno za pravilan i zdrav rad organizma.

 

Ono po čemu se masaža “Vivaton” ekstraktom razlikuje od drugih vrsta masaže jeste direktan uticaj na ćelije, tako što ih hrani i obnavlja. Istovremeno se kroz kožu prenose prirodne i lekovite materije koje su rastvorene u ovom biljnom ekstraktu. Dubinskim delovanjem “Vivaton” ekstrakta izbacuju se toksini, koža se zateže i podmlađuje, što je vidljivo već nakon nekoliko tretmana.

Vivaton masažu možete zakazati na brojeve telefona: 064 5612732