Način života, napetost, umor, dugo sedenje, nepravilno disanje i loša ishrana predstavljaju glavne uzroke, usled kojih dolazi do zastoja u eliminisanju toksina iz organizma i do stvaranja celulita.

Celulit se stvara u vezivnom tkivu, usporava se proces eliminacije tečnosti iz organizma i zadržavanje štetnih materija.

Vrlo lako možemo da se rešimo celulita ali je neophodno da promenimo ishranu, pojačamo hidrataciju, kretanje, da koristimo posebne tehnike masaže i bogate lekovite biljne ekstrakte pomoću kojih ćemo da ubrzamo metabolizam, normalizujemo probavni proces, sadržaj šećera u krvi i sagorevamo masnoće.

Rešite se toksina i celulita putem serije tretmana biljnim ekstraktima bogatim hranljivim materijama koje će vam vratiti elastičnost i čvrstinu kože!

  1. Masaža tela biljnim preparatima po našem programu normalizuje probavni proces.
  2. Čisti se ceo organizam od toksina
  3. Normalizuje se sadržaj šećera u krvi i značajno poboljšava aktivnost pankreasa.
  4. Normalizovanje težine vrši se, takođe, pojačanim izlučivanjem masnoće iz masnih depoa i njihovim sagorevanjem, a to dovodi do ubrzane korekcije figure i oslobađanja od celulita.
  5. Poboljšava se izlučivanje mokraće i viška mineralnih soli koje blokiraju mišiće i vezivna tkiva.
  6. Vraća se elastičnost i čvrstina kože! Ona postaje čista, baršunasta, zategnuta i zdrava.

Tretmanima Vivaton poboljšavate celokupno zdravlje i podmlađujete se!

Ova masaža ima najjače dejstvo limfne drenaže, jer kao što je poznato, „Vivaton“ je najbolji čistač celog organizma! Namenjena je svim ženama koje žele da budu zdrave i vitalne. 

Zakažite tretmane Vivaton na brojeve telefona:  064 5612732, 011 3660538, ili email: studiolepote@vivaton.rs