Detoksikacija, zdravo mršavljenje i podmlađivanje prirodnim putem

Efektni tretmani tela prirodnim biljnim ekstraktima i ručnim tehnikama masaže, po metodi ruskog akademika A. M. Savjolova – Derjabina

Masaža tela predstavlja bezbedan i prirodan način gubitka viška kilograma, eliminisanja celulita i revitalizacije kompletnog organizma. Najbolji način da izgubite višak kilograma predstavlja izbalansirana ishrana i fizička aktivnost. Da biste ubrzali eliminaciju toksina i proces mršavljenja u tome vam pomažu ručne masaže.

Jedna od prirodnih holističkih metoda, koja se bavi celokupnim stanjem organizma i koja deluje na ćelijskom nivou je i Vivaton metoda. Vivaton masaža se radi jedinstvenim tehnikama i biljnim ekstraktom Vivaton koji sadrži 26 lekovitih biljaka, 207 aktivnih komponenti koje prodiru direktno u ćelije.

Kako deluje masaža Vivaton?

* čisti organizam od toksina
* podstiče mršavljenje
* eliminiše celulit
* obnavlja i jača imunitet
* regeneriše i revitalizuje organizam
* deluje antivirusno i antibakterijski
* smanjuje bolove i otoke
* poboljšava cirkulaciju limfe
* obnavlja kožu i mišićno tkivo
* snabdeva organizam hranljivim materijama
* podmlađuje

Vivaton tretmanima eliminiše se višak tečnosti iz organizma, celulit, koža se zateže i postaje baršunasta

Po čemu se razlikuje Vivaton masaža od drugih?

Ono po čemu se masaža “Vivaton” ekstraktom razlikuje od drugih vrsta masaže jeste direktan uticaj na ćelije, tako što ih hrani i obnavlja. Istovremeno se kroz kožu prenose prirodne i lekovite materije koje su rastvorene u ovom biljnom ekstraktu. Vivaton snabdeva kosu, kožu, mišiće i kosti glave, nerve i mozak neophodnim hranljivim materijama i samim tim oslobađa nas od stresa i podmlađuje.
Masažom celog tela podstiče se proces detoksikacije organizma, odnosno izbacivanje toksina što dovodi do ponovnog uspostavljanja pH balansa, u korist bazne sredine. Dubinskim delovanjem “Vivaton” ekstrakta izbacuju se toksini, mišići se razvijaju, koža zateže, što je vidljivo već nakon nekoliko tretmana.

Svim damama koje imaju problem sa celulitom predstavljamo jedinstvenu masažu celog tela koja omogućava da se brzo i lako reše toksina iz organizma i vrate elastičnost i čvrstinu kože. Primenom isključivo biljnih ekstrakata bogatih hranljivim materijama normalizuje se probavni sistem i sadržaj šećera u krvi, značajno se poboljšava aktivnost pankreasa, telo se oslobađa od celulita, a koža postaje čista, baršunasta, zategnuta i zdrava. Ova masaža ima najjače dejstvo limfne drenaže, jer je “Vivaton” ekstrakt poznat kao najbolji čistač celog organizma.

U holističkom studiju VIVATON sve masaže se izvode od strane profesionalnih terapeuta koji poseduju dugogodišnje iskustvo u radu i primeni biljnog ekstrakta “Vivaton” koji ne sadrži parabene i hemijske sastojke. Naš stručni tim konstantno prati rezultate tretmana i na osnovu toga određuje dužinu trajanja istog.

Vivaton integriše najbolje aspekte naturopatije, holističke medicine i mnogih drugih efikasnih načina isceljenja.

Svaka koža je različita, a njene potrebe se razlikuju u zavisnosti od godišnjeg doba. Veoma je važno da pratimo prirodan ritam kože i da redovno čistimo i hranimo.

Ovde pogledajte kako se radi Vivaton:

Tehnika izvođenja terapije tela ekstraktom „Vivaton“

Tretman počinje nanošenjem ekstrakta  „Vivaton“ na jednu nogu i veoma brzo i ravnomerno se raspoređuje po celoj površini. Tapkajućim pokretima natapa se telo biljnim ekstraktom, telo se postepeno natapa ka gore, od nogu – stopala do karlično-bedrenog dela.
Kad dlanovi masera počnu da se odvajaju – kao da se odlepljuju od kože klijenta, počinje natapanje druge noge po istom redosledu; i tako se radi deo po deo dok se ne natopi celo telo.

Preporuka je da se obavezno tretira i glava, odnosno da se celo teme glave natopi ekstraktom, uz dodatke gelova koji imaju efekat relaksacije i opuštanja nervnih zavšetaka na glavi. Posle tretmana je obavezno tuširanje koje možete obaviti kod nas u centru.

Preporuka je da se uradi 8-10 tretmana da bi efekat detoksikacije bio vidljiv i dugotrajan.
Kod osoba koje imaju neke lekarske dijagnoze, tretmani se rade zavisno od problematike uz konsultaciju sa terapeutom.

Napomene:

  • Posle tretmana, tuširanje je u našim moderno opremljenim, toplim kupatilima uz korišćenje šampona, regeneratora, fenova i uz mogućnost zakazivanja kod frizera.
  • Dužina trajanja tretmana je obično oko 90min. Uz kupanje i sušenje kose potrebno je odvojiti ukupno oko dva sata. Može da se desi da u početku tretmani traju malo kraće, zavisno od osećaja osobe kojoj se radi i zasićenja organizma. Terapeut prati tok terapije i odredjuje dužinu trajanja.

Pridružite nam se na holističkom putu lepote i zdravlja. Zakažite tretmane na brojeve telefona: 064 5612732