Celulit nije samo estetski, već i zdravstveni problem. Javlja se kao posledica usporenog metabolizma i oštećenja vezivnog tkiva i predstavlja vidljiv znak starenja kože.

Celulit uglavnom nastaje usled stresa, hormonalnog disbalansa, loše ishrane, alkohola, pušenja, ali ne treba zanemariti ni genetsku predispoziciju.

Uz adekvatnu negu i promenu štetnih navika, možete imati zdravu i jedru kožu, glatke teksture koja će vam pružiti osećaj ličnog zadovoljstva.

Uz pomoć Vivaton anticelulit tretmana eliminiše se celulit i oblikuje telo. Biljni ekstrakt Vivaton, pravi se u Rusiji po ispitanoj recepturi Aleksandra Savjolova i koristi se decenijama širom sveta. Različitim tehnikama masaže, ovaj esktrakt duboko prodire u kožu, eliminiše toksine i obnavlja ćelije. Ovaj tretman je značajan ne samo za celulit, već za ceo organizam jer podiže energiju tela i pokreće prirodne procese u organizmu.

Vivaton anticelulit tretman obuhvata noge, zadnjicu, stomak i leđa, i traje 60 minuta. Ne ostavlja modrice, a celulit ne izbija na površinu nego se razlaže i nestaje.

 

Vivaton anticelulit tretman možete zakazati na brojeve telefona

011 3660538📱064 5612732, a mi vas čekamo u Višegradskoj 12.