Naš organizam sadrži samozaštitne mehanizme od sunca, međutim, oni često nisu dovoljni za zaštitu kože. Na suncu možemo umereno da uživamo ali kožu moramo dobro da pripremimo pre izlaganja suncu. To možemo da postignemo negom i zaštitom kože spolja i iznutra.

Ishrana leti

Da bismo sprečili oštećenja na koži od sunca, potrebno je da uzimamo veće količine svežih namirnica koje sadrže vitamin A, C, E, beta-karoten i selen. Neka istraživanja pokazuju da dnevna doza od 25mg beta karotena koga ima u lubenici, dinji, kajsijama ili šargarepi, može da zaštiti kožu od UV zračenja. Beta karoten deluje antioksidativno i štiti ćelije kože od oštećenja i sprečava prevremeno starenje kože. Počnite sa korigovanom ishranom bar 6 nedelja pre dužeg izlaganja suncu.

Veoma je važno da se hidriramo u toku leta. Povećajte unos vode da biste kožu iznutra hidrirali i omogućite ćelijama kože da se zaštite i da se regenerišu.

Priprema kože

Svaka koža je različita – po tipu, stanju, životnim navikama, starosnom dobu. Potrebe kože se razlikuju u zavisnosti od godišnjih doba. Potrebno je da pratimo prirodan ritam kože. Sada je vreme za čišćenje i obnavljanje kože.

  1. Pred izlaganje suncu trebalo bi pripremiti kožu.Trebalo bi očistiti kožu, uraditi piling, eliminisati toksine i sve što je ostalo od zimskog perioda.
  2. Trebalo bi smiriti upale, sanirati oštećenja od akni i iritacija kako bi koža bila zdrava, čvrsta, mekana i glatka.
  3. Uz čišćenje kože potrebno je uključiti i kvalitetnu masažu celog tela kako bismo pokrenuli i ubrzali metabolizam, poboljšali cirkulaciju, eliminisali toksine. Masažom smanjujemo mišićnu napetost i eliminišemo posledice stresa koje se nalaze u telu. Potrebno je da obnovimo kompletnu energiju tela.

Tretmanima tela biljnim ekstraktima Vivaton objedinjujemo sve ovo. Tretman i masaža Vivaton čisti kožu, eliminiše toksine iz organizma, celulit, obnavlja ćelije, poboljšava razmenu materija u organizmu, jača kožu, čini je baršunastom i podstiče detoksikaciju i mršavljenje.

U toku je popust na seriju tretmana biljnim ekstraktom Vivaton! Ostvarite 20% popusta na seriju od 6 tretmana. Cena tretmana celog tela, u trajanju od 90 minuta iznosi 5000rsd, sa popustom 4000rsd po tretmanu.

Iskoristite popust do kraja juna i zakažite vaše termine na vreme.  064 5612732, 011 3660538

Preporučujemo da na svaka dva sata, zaštitnim preparatima, mažete delove tela koji su izloženi suncu. Nosite šešir, boravite u hladu kada je sunce najjače, između 10-16h.