Starenje možemo da usporimo različitim metodama prevencije, regeneracije i revitalizacije oštećene kože. Tonus i elastičnost kože gube se starenjem, a brzina kojom će se odvijati proces starenja zavisi od nas.
Simptomi ubrzanog starenja kože mogu biti površinske i duboke bore, opuštena koža, promene u količini elastina i hijaluronskih molekula, gubitak potkožnog masnog tkiva, pojava staračkih fleka.

Koja je najbolja prevencija starenja kože?
🔸Adekvatna ishrana
🔸Upotreba adekvatne kozmetike
🔸Zaštita od UVA i UVB zračenja
🔸Vivaton masaže

Regeneracija tkiva pod uticajem masaže tela Vivatonom vrši se ne samo spolja, već i iznutra: ubrzava se obnavljanje ćelija, ceo sistem se aktivira i kao rezultat tih unutrašnjih procesa dolazi do kompletne regeneracije i revitalizacije kože i tela.

Vivaton tretmanima povećava se elastičnost i pokretljivost tetiva i zglobova, nestaju otoci, ukočenost i bol. Telo je svežije, koža baršunasta, nežna i zategnuta, mišići oslobođeni napetosti, a tonus im je poboljšan, kosti pokretljivije, nervi opušteni. Ovakav vid detoksikacije pored fizičkih promena, donosi lakoću u celom telu, rasterećenje, mir i opuštenost.
Naši terapeuti stoje vam na raspolaganju za sva pitanja i zakazivanje tretmana: 064 5612732 , 011 3660538