Prirodno podmlađivanje kože lica podrazumeva promenu štetnih navika, načina života i obuhvata različite tretmane i rituale koji će joj dati svež izgled bez bora.

Ishrana

Veoma je važno da izbacimo namirnice koje isušuju kožu i koje ubrzavaju starenje, kao što su preterana količina šećera, soli, alkohola, cigareta.

Obogatite svoju ishranu i unosite više svežeg voća i povrća.

Koje namirnice je poželjno jesti za podmlađivanje lica?

  • Bobičasto voće
  • Limun i generalno citrusi
  • Hladno ceđena ulja
  • Spanać
  • Celer
  • Kurkuma
  • Kokos
  • Zeleni čajevi

Hidratacija

Koži je neophodna voda kako bi bila hidrirana, meka i sjajna. Imajte sa sobom različite vrste čajeva, vodu sa voćem, povrćem i polako pijuckajte svoj napitak u toku dana.

Zaštita od sunca

Štitite se od sunca i nosite šešit kako biste izbegli štetno delovanje sunčevih zraka na kolagen i elastin u koži, a samim tim i pojavu bora.

Piling i nega kože

Veoma je važno da redovno čistimo kožu od izumrlih ćelija kako bi mogla lakše da primi hranljive materije iz kozmetičkih preparata. Piling možete uraditi različitim prirodnim lekovitim maskama od gline i nakon toga, u zavisnosti od stanja kože, naneti hladno ceđeno ulje – plod divlje ruže, kokosovo ulje ili jojobino ulje.

Vežbe za lice

Na licu se nalaze mišići koje retko vežbamo i održavamo u formi. Vežbe možete i sami da radite. Pravilno izvođenje vežbi može da vam pomogne da regenerišete i zategnete kožu. Zogan masaža je jedna od korisnih rutina koju možete da primenjujete kod kuće, nekoliko puta nedeljno pred spavanje.

Masaža lica

Najefikasniji način zatezanja mišića lica je masaža lica. Masažom lica mišići postaju čvršći a lice se zateže. Lice se podiže i postaje otpornije na gravitaciju.

Ukoliko biste voleli da osetite dodir stručnjaka i moć svetskih, prirodnih i kvalitetnih preparata za kožu sada je vreme da probate VIVATON TRETMANE LICA

Vivaton godinama koriste žene širom sveta, a od sada je ova holistička metoda dostupna i u Srbiji.

Naš tretman lica približno traje od 75 – 90 minuta. Nema parenja, nema ceđenja, nema struje, nema igala! Sve vreme se intenzivno radi na vašem licu – vaše lice radi vežbe. Suština tretmana jeste oblikovanje – ”plastika“ i vibracioni efekti kojima se otklanjaju otoci, izbacuju toksini, mišići se razvijaju, a lice kao da se vaja. Promene su vidljive i trajne i to bez upotrebe aparata i veštačkih supstanci.

Preparati koji se koriste u toku Vivaton masaže predstavljaju liniju prirodnih kozmetičkih preparata koji sadrže veliku količinu biološki aktivnih materija koje su približne sastavu naše krvne plazme, bez parabena i hemijskih sastojaka.

Posle serije tretmana bore se ispravljaju, pigmentne fleke se izbeljuju i iščezavaju, poboljšava se tonus kože, zarastaju čirevi, zatvaraju se pore, poboljšava boja lica.

Lice se prirodno podmlađuje.

Posle tretmana lica Vivaton osećaćete se rasterećeno, a koža će postati snažna i zdrava.
Ako volite prirodne, holističke tretmane ovo je prava metoda za vas.

Više o tretmanu saznajte na našem sajtu: http://vivaton.rs/masaza-lica-vrata-i-dekoltea/

Najbolju preporuku tretmana dobićete od naših terapeuta na brojeve telefona: 064 5612732,
Dobrodošli u Vivaton!