Regeneracija tkiva pod uticajem masaže tela „Vivatonom“ vrši se ne samo spolja, već i iznutra: ubrzava se obnavljanje ćelija, raspadanje i izlučivanje odumrlog tkiva, čisti se oštećena površina.

Mladost, lepota i zdravlje najviše zavise od funkcionisanja žlezda sa unutrašnjim lučenjem; čim one počnu da funkcionišu slabo, potkrada se starost. U glavi su smeštene dve veoma važne žlezde, epifiza i hipofiza. U hipofizi se, na primer, stvaraju hormoni koji aktiviraju i kontrolišu aktivnost drugih, veoma važnih žlezda u organizmu. Ako je narušen balans hormona, koje proizvodi hipofiza, onda prvo strada štitna žlezda, a zatim pankreas i nadbubrežna žlezda. Vremenom se narušava rad jetre i bubrega.

Kao što je već više puta pomenuto, masaža biljnim ekstraktom „Vivaton“ deluje na ceo organizam.  Ceo sistem se pokreće, aktivira, koriguje i kao rezultat tih unutrašnjih procesa dolazi do kompletne regeneracije i revitalizacije.

Povećava se elastičnost i pokretljivost tetiva i zglobova, nestaju otoci, ukočenost, bol. Ovo daje odličan rezultat u rehabilitaciji povreda i koštano-mišićnog aparata.

Telo je svežije, koža baršunasta, nežna i zategnuta, mišici oslobođeni napetosti a tonus im je poboljšan, kosti pokretljivije, nervi opušteni…

Generalno gledano, opšte stanje organizma je na bolje, bilo da se posmatra fizički, bilo emotivni, bilo duhovni nivo.

Uvek se savetuje sveobuhvatniji pristup ovakvoj vrsti detoksikacije organizma. To podrazumeva da se uključi promena u načinu ishrane, u pristupu pogleda na probleme, u osvešćivanju dotadašnjih postupaka i reakcija, …

Tu su uvek prisutni i naši terapeuti sa svojim stručnim savetima!

Na kraju tretmana , Vi ćete neizostavno osetiti blaženstvo, mir, prijatnost i lakoću u celom telu