Vivaton je jedinstveni ekstrakt lekovitih biljaka od čak 207 sastojaka koji su neophodni za normalan i zdrav rad organizma! Ovaj eliksir je nastao mešanjem 26 biljaka po metodi ruskog akademika A.M.Savjolova-Derjabina i i do današnjih dana nema pandana u svetu.

Nanošenjem takvog ekstrakta mi hranimo naše ćelije dajući im ono najbolje iz prirode. Natapanjem celog tela započinje se proces detoksikacije-izbacivanje otrova(kiselina) iz organizma što dovodi do uspostavljanja pH balansa, u korist bazne sredine. Pokreću se celi sistemi, koža se zateže, mišići se aktiviraju, organi ozdravljuju…Telo se podmlađuje!

..

Jedinstvena tehnika, razvijena krajem 80-tih godina XX veka, omogućila nam  je sasvim novi kozmetički pristup! Kako doći do lepote  prirodnim preparatima, do sada neprevaziđenim tretmanom  bez parabena, hemije I noža!

Neverovatan spoj najefikasnijih tehnika masaže koje su poznate u svetskoj praksi. U njoj postoje, pored osnovnih autorizovanih pokreta i elementi klasične ruske, španske, japanske, kineske, tibetanske i indijske masaže.

Nije slučajno  što su je na izložbi „Svet zdravlja“ organizatori nazvali – ne masaža lica, već „masaža duše“!

Masaža glave „Vivatonom“ je kao „čarobni štapić“ za ljude koji se bave umnim radom: učenike i studente, naučnike i novinare, ekonomiste i knjigovođe, biznismene i političare… Masaža glave „Vivatonom“ smanjuje napetost kod glumaca pre i posle predstave, kod pevača pre i posle koncerta, kod sportista pre i posle takmičenja, obnavlja vlasište kod bolesnika posle zračenja ili hemioterapije.

Veoma je efikasna kod groznice, smanjuje temperaturu tela, težinu i bol u glavi, poboljšava opšte stanje organizma, pomaže izlečenje sinusitisa, otitisa i tonzilitisa.

Anticelulit masaža tela biljnim preparatima po našem programu je jedinstvena po mnogo čemu.

Pored očekivanih efekata, primenom ovog biljnog eliksira, terapija mnogo više dobija na delotvornosti!

Normalizuje probavu. Normalizuje se sadržaj šećera u krvi i značajno poboljšava aktivnost pankreasa. Normalizovanje težine vrši se, takođe, pojačanim izlučivanjem masnoće iz masnih depoa i njihovim sagorevanjem, a to dovodi do ubrzane korekcije figure i oslobađanja od celulita….

Cilj svake terapije je da se popravi stanje tela i pokrenu svi sistemi u organizmu.

Kao krajnji rezultat dobija se osećaj zadovoljstva i radosti kroz svesnost o sopstvenm telu.

Ovo se postiže opuštanjem mišića, poboljšanjem protoka krvi, izbacivanjem otrova, izbacivanjem viška vode… što poboljšava imunitet i jača celokupni organizam.

Ne govorimo  o bolestima, već o popravljanju i ponovnom uspostavljanju zdravog stanja celokupnog bića, stanja koje je bilo samo zaboravljeno, a ne nepovratno izgubljeno.
Terapijama podsećamo ćelije na ono šta je njihova osnovna funkcija, a cilj je održavati to postignuto stanje.

U zavisnosti od potreba klijenta, stanja organizma i posle konsultacija sa terapeutima, odlučuje se o vrsti terapije.

ostali tretmani