Ruskinje su među najlepšim ženama na svetu. Pored genetike, za njihovu lepotu zadužene su i neke navike uz pomoć kojih se neguju i održavaju svoju lepotu.

1. Vole da pešače i da treniraju.
2. Vode računa o nezi lica i tela. Česti su gosti spa centara po svetu.
3. Ishrana im je bogata korenastim povrćem i tradicionalnim čorbama. Prirodna ulja i lekovito bilje (hmelj, bokvica, kopriva, detelina) koriste i za održavanje svežine i zdravlje kože kao i za sjajnu i jaku kosu.
4. Kada je reč o nezi kože, Ruskinje se služe različitim metodama kako bi njihovo lice bilo svežije, zdravije i mlađe. Jedan od trikova je da koriste lupkanje po licu kada nanose pilinge, ulja i kreme. Na ovaj način poboljšava se cirkulacija lica i podstiče proizvodnja kolagena.

I upravo je to jedna od tehnika masaže koja se koristi u Vivaton masaži lica.

Vivaton godinama koriste žene širom sveta. Vivaton tretman lica približno traje od 75 – 90 minuta. Nema parenja, ceđenja, nema struje ili igala. Sve vreme se intenzivno radi na vašem licu – vaše lice radi vežbe. Suština tretmana jeste oblikovanje – ”plastika“ i vibracioni efekti kojima se otklanjaju otoci, izbacuju toksini, mišići se razvijaju, a lice kao da se vaja. Promene su vidljive i trajne i to bez upotrebe aparata i veštačkih supstanci.

Preparati koji se koriste u toku Vivaton masaže predstavljaju liniju prirodnih kozmetičkih preparata koji sadrže veliku količinu biološki aktivnih materija koje su približne sastavu naše krvne plazme, bez parabena i hemijskih sastojaka.

Posle serije tretmana bore se ispravljaju, pigmentne fleke se izbeljuju i iščezavaju, poboljšava se tonus kože, zarastaju čirevi, zatvaraju se pore, poboljšava boja lica. Lice se podmlađuje.
Posle tretmana lica Vivaton osećaćete se rasterećeno, a koža će postati snažna i zdrava.
Ako volite prirodne, holističke tretmane ovo je prava metoda za vas.

Detaljnije o ekstraktu Vivaton pročitajte na našem sajt: http://vivaton.rs/eliksir-vivaton/

Najbolju preporuku tretmana dobićete od naših terapeuta na brojeve telefona: 011 3660538, 064 5612732,
Čekamo vas u Višegradskoj 12!